Anu

S krtačo za lase in kuhalnico v rokah je Anu  že kot majhna deklica dala staršem vedeti, da želi postati pevka. V času osnovne šole je 5 let obiskovala pevski zbor, ker pa se je želela preizkusiti tudi samostojno, se je prijavila na šolsko tekmovanje Korajža velja  in zmagala s špansko pesmijo Valor.

 

Prva večja prelomnica za Anu  je bila spontana prijava na avdicijo Supernova Multi Talents v Celju leta 2004, kjer so žiranti prepoznali njen talent, ki jo je od prijave na avdicijo vodil vse do zmage. Kljub temu, da je Anu z zmago dobila svojo založbo in posnela nekaj skladb, je iskala nekaj več, želela je biti slišana. Anu je 5 let nastopala tudi po Nemčiji in Švici s hotelskim bendom ter uspešno končala srednjo šolo, nato pa se vpisala na Fakulteto za logistiko.

 


Vse tja do leta 2012 je stran od oči javnosti pisala besedila in iskala nekoga, ki bi bil pripravljen sodelovati pri njenem projektu.  Želela je začeti od začetka, da bi lahko glasbo ustvarjala pod lastnimi pogoji. Entuziazem, talent in željo je v Anu prepoznal priznan slovenski basist Miha Koren, s katerim sta postala ekipa. Skupaj sta ustvarila prvi singel Dekle z naslovnice, ki je izšel 15. maja 2013 in napoveduje tudi izid prvenca.